english
slovenian
Zalai Borásznők
Bemutatkozás
Zalai Borút Egyesület
Lendvai Szőlő- és Gyümölcstermelők Egyesületének
Zalakanyar Vendégváró és Kézműves Egyesület
CELODIN Zalai Alapítvány
Zalai borvidék
Szőlők - borok
Projektbemutatása
Hasznos információk
ANIMA
A honlapfejlesztés a Szlovénia - Magyarország- Horvátország Szomszédsági Program 2004-2006-os támogatási konstrukciója által megvalósított SLO-HU-CRO/065/HU számú és "Borászok piaci esélyeinek növelése" című projekt keretében valósult meg.

Oldalletöltés: 1085732
CELODIN Zalai Alapítvány

CELODIN Zalai Alapítvány

 

A CELODIN Zalai Alapítvány 2001-ben jött létre, a Central European Local Deveropment Information Network nemzetközi hálózat magyarországi partnereként. Utóbbinak magyar, erdélyi, szlovák, cseh és lengyel civil partnerei vannak. A CELODIN Zalai Alapítvány a zalaszentgróti statisztikai kistérségben akkor már aktívan működő ZalA-KAR Térségi Innovációs Társulás mellett, annak munkáját segítendő alakult meg. Fő tevékenysége a térség- és vidékfejlesztés. 

Zalaszentgróti Foglalkoztatási Paktum tanulmányutja 

 

 Hazatérés projekt

Az alapítvány alapító okiratában megfogalmazott céljai az önkormányzati, kistérségi, regionális és országos területfejlesztési célok megvalósításának elősegítése a területfejlesztési információk megszerzésén, az oktatáson és a partnerségi kapcsolatokon keresztül, tehát a tudáshoz, információhoz, forráslehetőséghez való hozzáférés biztosítása a helyi fejlesztés szereplői számára.
 
Alapítványunk önálló irodával, és megfelelő infrastruktúrával rendelkezik. Alapítványunknál jelenleg 3 főállású alkalmazott dolgozik, akik munkáját külső szakértők folyamatosan segítik.
 A CELODIN Zalai Alapítvány aktív szerepet játszik a térség gazdaságfejlesztési és vidékfejlesztési programjainak kidolgozásában és a partnerségre épülő projektek megva­lósításában. 

 Segítünk! Társadalmi befogadást...

  

Jelenlegi tevékenységeink

1. Szaktanácsadás, forrásteremtés, mely magába foglalja többek között szakértők közvetítését, pályázattal kapcsolatos információk szolgáltatását (EU, magyar), pályázatok előkészítését és megírását, projekt-előkészítést, valamint a vidékfejlesztésben érintett és érdekelt szervezetek segítését (önkormányzatok, civil szervezetek, vállalkozók)
2. Információ-szolgáltatással kapcsolatos tevékenységünk kiterjed az EU-ra, termékre, piacra, egyéb eseményekre vonatkozó információkra, szükségletfelmérések készítésére, illetve a különböző elintézendő ügyek lebonyolítására. Mindezeken felül, színvonalas szakkönyvtárral rendelkezünk a női esélyegyenlőség és menedzsment területén.
3. Szervezés, koordináció, partnerségi kapcsolatok során helyi, megyei, regionális, országhatáron túli, továbbá vállalkozói és üzleti kapcsolatok kiépítését végezzük.

LEADER csoport alakuló ülés  

Célkitűzéseink

 Projekt vezetői képzés

Elősegíteni, hogy létrejöjjön Zalaszentgróton a Térségfejlesztési Központ.
A Zalaszentgróti Foglalkoztatási Paktum működésének elősegítése.
A civil szféra megerősítése térségi és megyei szinten.
Segíteni a fiatalok letelepedését a térségben.
Az iroda működőképességének fenntartása, fejlesztése. 


Elérhetőségeink:
CELODIN Zalai Alapítvány
8790 Zalaszentgrót, Dózsa György út 9.
Levelezési cím: 8790 Zalaszentgrót, Május 1 út 38.
Tel/Fax: 83/360-693
Email: info@celodinzala.hu
Web: www.celodinzala.hu

Easyweb